OVER EVA

U heeft nu vast al wat foto’s van mijn portfolio gezien, maar wie ben ik nu eigenlijk? Dat vertel ik u natuurlijk graag! Mijn naam is Eva van Deijk en ik ben fulltime fotograaf. Alhoewel ik mezelf kan omschrijven als allround fotograaf, ligt mijn hart bij het fotograferen van dieren. Het mooiste aan deze vorm van fotografie vind ik dat dieren zich niet laten regisseren, maar ze vooral geregistreerd moeten worden. Je moet werken met wat je van ze krijgt. Dit brengt een extra uitdaging met zich mee, wat voor mij het fotograferen alleen maar leuker maakt. Deze foto’s maak ik bij u thuis, waar het dier in zijn eigen omgeving is, maar ook in de professionele fotostudio in Zwijndrecht. Daarnaast kan ik mijn studio set ook meenemen naar een externe locatie.

Om mijn fotografie naar een hoger niveau te tillen heb ik een vier jarige opleiding fotografie in Den Bosch gevolgd. In deze periode heb ik niet alleen meer over fotografie geleerd, maar heb ik ook bij een analoog fotolab in Amsterdam gewerkt. Hier heb ik alles geleerd over kleur en het afdrukken van foto’s in de puurste vorm. Ik vind kwalitatief goede prints ontzettend belangrijk en vind het erg zonde als een foto niet tot zijn recht komt door een onjuiste print. Daarom lever ik ook bij alle shoots standaard hoge kwaliteit afdrukken, zodat ik een goede kwaliteit kan garanderen. Ik ben een pietje precies en om de kwaliteit te waarborgen controleer ik de afdrukken zorgvuldig voordat ik ze aan u aflever.

 

Het maken van een mooie foto is voor elke fotograaf een klein feestje. Toch is dit voor mij slechts een klein deel van het product dat ik aflever. Zo vind ik een foto belangrijk, maar vind ik het nog belangrijker dat u de foto ook over tien jaar nog steeds waardeert. Om dit te bereiken bewerk ik de foto’s zeer zorgvuldig en kunt u ook de mooiste wanddecoratie bij mij bestellen. Zo is uw huisdier niet alleen vereeuwigd, maar heeft hij ook een mooi plekje aan uw muur.