Gezin op locatie

De kraamtijd vliegt voorbij! Dus extra reden om deze bijzondere periode vast te laten leggen. Hoe leuk is het om over 20 jaar terug te kunnen kijken naar hoe het kamertje was, die kleine wiebelteentjes en de dikke knuffels met papa en mama.

Een goede periode om een Newborn Lifestyle fotoshoot te doen is tussen de 3 en de 8 weken na de geboorte. Jullie zijn dan aan elkaar gewend en de rust begint weer terug te keren in huis. Sommige baby's beginnen rond deze periode zelfs al een beetje te lachen wat natuurlijk leuk is om vast te leggen. 

 

Ik werk met 100% natuurlijk daglicht. Om jullie mooie, lichte en frisse beelden te kunnen garanderen heb ik  voldoende daglicht nodig. Twijfel je of je wel voldoende daglicht hebt in huis? Mail mij dan wat foto's zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Op de dag zelf is het prettig als jullie rekening houden met de kleding. Stem deze op elkaar af en gebruik rustige neutrale, kleuren. Probeer drukke prints, teksten en grote logo's op kleding te vermijden. Denk ook aan het beddengoed, wit of in ieder geval licht, effen beddengoed staat altijd mooi fris op de foto's.

Na de Newbornshoot maak ik voor jullie een grove selectie met de mooiste en beste foto's en plaats deze in een online galerie. Jullie ontvangen binnen 2 weken de link naar deze galerie per e-mail. Hier kunnen jullie aangeven welke foto's je digitaal wilt ontvangen. De uiteindelijk gekozen foto's worden zorgvuldig nabewerkt. Deze ontvangen jullie via een download link in je inbox.