HONDENFOTOGRAFIE

Een hond neemt een belangrijke plek binnen een gezin in. Ze zijn niet alleen ontzettend trouw, maar brengen ook een hoop gezelligheid en vreugde met zich mee. Redenen genoeg om dit harige en geliefde gezinslid te vereeuwigen op een mooie foto. Ik maak in de professionele fotostudio in Zwijndrecht dan ook graag een portret van uw hond. 

 

Fotoshoots zijn pas echt geslaagd als u het karakter van uw hond in de foto herkent. Alleen dan zal de foto ook over een paar jaar nog aan uw muur hangen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat uw hond zich op zijn gemak voelt en vooral niet gestrest is. Zo kan ik uw hond op zijn mooist portretteren. Om dit te bereiken wil ik voor de fotoshoot alles over uw hond weten. Denk hierbij aan vragen als: is uw hond rustig of juist een spring-in-het-veld? Hoe oud en groot is uw hond? En beheerst de hond de basiscommando’s?

 

Een vreemde omgeving kan weleens stressvol voor uw hond zijn. Het is op dat soort momenten belangrijk dat u uw hond gewoon zijn gang laat gaan en rustig aan de omgeving laat wennen. Rondsnuffelen is dan ook helemaal niet erg en voor mij juist ontzettend fijn. Zo is de kans dat hij op het moment suprême rustig blijft zitten alleen maar groter! Laat u vooral niet ontmoedigen als uw hond niet heel de tijd stil blijft zitten. Het fotograferen van dieren vereist namelijk een hoop geduld! Bent u niet mobiel en lukt het daarom niet om met uw hond naar de studio te komen? Laat dat dan vooral even weten. Er kan altijd worden gekeken of ik met mijn mobiele studioset aan huis kan komen.

Na de shoot maak ik voor u een selectie uit de foto’s en worden de  vijf mooiste foto’s zorgvuldig nabewerkt. Hierbij selecteer ik op compositie, technische criteria en uiteraard op een mooie houding en blik. Deze ontvangt u digitaal op webformaat, geschikt voor gebruik op uw telefoon en social media, maar ook als professionele afdrukken op het formaat van 20x30cm. 

 

Wilt u een shoot met meerdere honden? Ook dan ontvangt vijf foto’s. Binnen dit aantal kunt u zelf de indeling maken. Zitten er meer dan vijf mooie foto’s tussen? Dan kunt u die tegen een meerprijs bijbestellen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

Maud_kl_02_gr.jpg