KATTENFOTOGRAFIE

Een kat neemt een bijzondere plek binnen een gezin in. Het is dan ook belangrijk om dit eigenwijze familielid op een mooie manier te vereeuwigen. U kunt vast beamen dat katten heel koppig kunnen zijn en een eigen willetje hebben. Ze doen daardoor vaak precies het tegenovergestelde van wat we willen en dit maakt van een kat een eigenwijs, maar ontzettend leuk fotomodel.

 

Katten laten zich niet sturen en het hebben van geduld is erg belangrijk. Als ik katten fotografeer werk ik daarom niet op de klok, maar in het tempo van de kat. Daarnaast kom ik graag met mijn mobiele studio naar uw huis, zodat de kat niet uit zijn vertrouwde omgeving wordt gehaald. Deze studio zet ik bij u in de woonkamer op. Bij voorkeur op leeg vloeroppervlak of eventueel rondom de eettafel. Twijfelt u of er wel voldoende ruimte is? Stuur mij dan gerust een foto, ik kijk graag met u mee!

 

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat we stress bij uw kat zoveel mogelijk voorkomen. Uw kat moet natuurlijk wel als zichzelf op de foto staan en niet als een bange of gestreste kat. U als baasje kan dan ook een grote rol spelen in het maken van de perfecte foto. Zo wil ik van tevoren graag alles over uw kat weten! Is uw kat schichtig of juist helemaal niet? Waarmee kunnen we zijn of haar aandacht trekken? Is de kat om te kopen met snoepjes? En ook de leeftijd van de kat is handig om te weten! Katten zijn van nature heel erg nieuwsgierig en mijn studiomateriaal zal dan ook interessant zijn voor de kat. Belangrijk is om de kat dan op zijn gemak te laten wennen en hem niks op te dringen. Laat u vooral niet ontmoedigen als uw kat niet heel de tijd stil blijft zitten. Het fotograferen van dieren vereist namelijk een hoop geduld!

Na de shoot maak ik voor u een selectie uit de foto’s en worden de vijf mooiste foto’s zorgvuldig nabewerkt. Hierbij selecteer ik op compositie, technische criteria en uiteraard op een mooie houding en blik. Deze ontvangt u digitaal op webformaat, geschikt voor gebruik op uw telefoon en social media, maar ook als professionele afdrukken.

 

Wilt u een shoot met meerdere katten? Ook dan ontvangt u vijf foto’s. Binnen dit aantal kunt u zelf de indeling maken. Zitten er meer dan vijf mooie foto’s tussen? Dan kunt u die tegen een meerprijs bijbestellen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!