PAARDENFOTOGRAFIE

Voor het fotograferen van paarden maak ik gebruik van een zwarte achtergrond. Dit bereiken we door uw paard in de deuropening van een donkere ruimte te plaatsen. Denk hierbij aan een grote donkere stal of een binnenbak. Het licht van buiten schijnt vervolgens op uw paard en de ruimte achter uw paard blijft donker. In de nabewerking wordt ervoor gezorgd dat de achtergrond mooi egaal zwart is. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met uw paard op de foto te gaan.

 

Zorg ervoor dat je paard bij aanvang van de fotoshoot gewassen en verzorgd klaar staat. Zo kunnen we gelijk beginnen en hoeft u niet te haasten om uw paard op tijd klaar te krijgen. Denk hierbij aan het invlechten van de manen, een glimmende vacht en een goed geborstelde staart.

Daarnaast is extra hulp altijd welkom! Zo kunnen we er door een knisperend zakje of andere geluiden voor zorgen dat de oren van uw paard naar voren gaan staan en de foto nog mooier wordt. Omdat de shoot bij u op locatie plaatsvindt wil ik u vragen van tevoren een locatie te regelen met de eventuele staleigenaar. Het zou zonde zijn als we geen foto’s kunnen maken! Twijfelt u of de locatie die u voor ogen heeft geschikt is? Stuur dan vooraf even een foto. Ik kijk graag met u mee.

Na de shoot maak ik voor u een selectie uit de foto’s en worden de drie mooiste foto’s zorgvuldig nabewerkt. Hierbij selecteer ik op compositie, technische criteria en uiteraard op een mooie houding en blik. Deze ontvangt u digitaal op webformaat, geschikt voor gebruik op uw telefoon en social media, maar ook als professionele afdrukken. Zitten er meer dan drie mooie foto’s tussen? Dan kunt u die tegen een meerprijs bijbestellen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

Muffin_01_kl_print.jpg