1/1

voorwaarden winactie

1. Winacties worden uitgeschreven door Eva van Deijk onder de handelsnaam Evavandeijk Photography gevestigd te Rotterdam. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een facebook-chatbericht hebt gestuurd naar evavandeijkphotography met alle gevraagde gegevens. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. Let op: omdat de aanmeldingen handmatig verwerkt worden, is het mogelijk dat het een paar uur duurt voordat de ingezonden foto onder de post komt te staan.
Inzendingen die door deelnemers zelf direct onder de post geplaatst worden, tellen niet mee en zullen worden verwijderd. 

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

 

6.  Deze winactie loopt van 04-11-2019 t/m 22-11-2019.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het facebook account waarmee aan de actie is deelgenomen.

9. Evavandeijk Photography kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen.

10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor andere goederen, photoshoots buiten de aangegeven data (7/8 december) of voor geld.

12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Evavandeijk Photography voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

13. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Evavandeijk Photography.

14. Deelnemers die niet voldoen aan de genoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

15. De prijs bedraagt een studioshoot voor een hond van maximaal 30 minuten inclusief 2 nabewerkte portretfoto's op webformaat. 

16. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Evavandeijk Photography via e-mail: info@evavandeijk.com. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.